Home Nieuws Mooie beelden | Van Gelder emotioneel na woorden De Roon: ‘Dan winnen...

Mooie beelden | Van Gelder emotioneel na woorden De Roon: ‘Dan winnen we het EK’

733
0

Toegegeven, het was best een sterke speech en inspirerende boodschap van Marten de Roon, die onverwacht zijn collega’s toesprak in een video.

De woorden van Marten de Roon voor de spelers van Oranje kwamen met name binnen bij tafelgast Jack van Gelder. De voormalig verslaggever schiet vol, terwijl hij de spelers stuk voor stuk prijst. Het verhaal rond De Roon is bekend. De middenvelder moet het eindtoernooi missen door een blessure, maar hij sprak bij Wij Houden van Oranje wel een videoboodschap in voor de selectie van bondscoach Ronald Koeman. Het maakte indruk, vooral bij Jack van Gelder.

“Ik wil jullie allereerst ontzettend veel succes wensen. Ik wil jullie iets kleins meegeven. Om te geloven in jezelf, vertrouwen te hebben in jezelf, om trots te zijn op jezelf. Maar vooral ook heel trots te zijn op elkaar. Geloof te hebben met elkaar en dat uitstralen”, vertelt de middenvelder.

“Ik denk dat we een geweldige groep hebben. Met geweldige kwaliteiten en individuen met geweldige kwaliteiten”, vervolgt De Roon. “Jullie zijn op zoek naar het vonkje, wat het aansteekt, wat het laat ontploffen. Dan zijn jullie een groep die niet te houden is, die niet te verslaan is en iedereen aan kan. Ik denk dat jullie daarin moeten geloven. Kijk elkaar aan, spreek het naar elkaar uit. Dan gaan jullie die beker winnen, dan gaan jullie Europees kampioen worden.”

Alle spelers van het Nederlands elftal waren aanwezig in de studio en klapten voor de mooie woorden van De Roon. jack van Gelder schiet vol en zegt. “Ik zit even naar deze gasten te kijken. Ik heb zó veel groepen van het Nederlands elftal gezien. Het begin van de uitzending begonnen we met Oranje-beelden, dan krijg je kippenvel. Maar ik krijg van deze gasten ook gewoon kippenvel. We hebben zo’n mooie selectie. Ik heb zo veel vertrouwen in jullie”, aldus de presentator. “Ik ben echt onder de indruk. Ik ben emotioneel, ja”, aldus Van Gelder in onderstaande video met mooie beelden.


Vorig artikelRonald Koeman gelooft in Europese titel en legt uit waarom
Volgend artikelPSV in de race voor handtekening toptalent KAA Gent

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in