Home Nieuws Mogelijk zware blessure voor Sambo, transfer naar Serie A club Sassuolo in...

Mogelijk zware blessure voor Sambo, transfer naar Serie A club Sassuolo in gevaar

801
0

Het gaat deze week veelal over PSV’s talentvolle rechtsback Shurandy Sambo.

De talentvolle verdediger heeft verschillende opties om zijn carriere een behoorlijke duw voorwaarts te geven maar daar lijkt een dramatische verandering in te zijn gekomen.

Sambo heeft op de training een ogenschijnlijk zware blessure opgelopen. Volgens het Eindhovens Dagblad wordt er gevreesd voor een gescheurde kruisband, die hem mogelijk minimaal negen maanden of langer buitenspel zet. Daardoor gaat een mogelijke verhuur aan FC Twente niet door maar er ontstond nog een andere optie deze week. Het Italiaanse Sassuolo zocht deze week contact met het management van Sambo.

De Serie A-club ziet toekomst in Sambo maar de negentienjarige rechtsback raakte dus ogenschijnlijk zwaar geblesseerd op de training. Onderzoek moet zondag de precieze ernst van de kwetsuur uitwijzen, schrijft het Eindhovens Dagblad. Hij kampte drie jaar geleden ook al met een zware knieblessure.

Sambo kan zijn contract, dat medio 2022 afloopt, met twee of drie jaar verlengen bij PSV. De club ziet veel potentie in de jongeling. Volgens het ED stond de vleugelverdediger op het punt om op dat voorstel in te gaan, maar afgelopen week toonde Sassuolo plots belangstelling. De Serie A-club heeft één miljoen euro voor hem over.

Sassuolo wacht het medisch onderzoek rond zijn blessure af. Sambo dacht ook aan een tijdelijke overgang naar Enschede.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here