Home Nieuws Recordtransfer PSV mogelijk aanstaande, zaakwaarnemer Lang probeert transfersom te verlagen

Recordtransfer PSV mogelijk aanstaande, zaakwaarnemer Lang probeert transfersom te verlagen

6232
0

PSV is druk doende met de komst van Noa Lang. De club doet er alles aan de gedroomde transfer mogelijk te maken.

Dat betekent mogelijk een recordtransfer voor PSV want de som die voor Lang op tafel moet worden gelegd, ligt op dit moment nog ruim boven het bedrag wat PSV wenst te betalen aan de club uit Brugge. Vermoedelijk is PSV dan op weg een record te breken wat inkomende transfers aangaan.

Earnie Stewart en PSV staan inmiddels in nauw contact met de zaakwaarnemer van Noa Lang, Ali Dursun. PSV voert op de achtergrond ook overleg met het bestuur van Brugge maar op zijn beurt probeert Dursun de vraagprijs van Club Brugge voor Lang omlaag te krijgen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

De regionale Eindhovense krant meldde dinsdag dat Lang op dit moment te duur is, of anders gezegd te hoog in de markt wordt gezet maar dat betekent zeker niet dat PSV kansloos is in de strijd om de gewilde Lang. Het heeft er alle schijn van dat PSV en Club Brugge langzaam tot elkaar komen.

PSV wil Lang dolgraag aantrekken en ver gaan ver voor de buitenspeler, klinkt het. De 24-jarige aanvaller staat zelf duidelijk open voor een transfer naar het PSV en hoopt dat het geheel spoedig afgerond gaat worden.

Er vindt inmiddels dagelijks overleg plaats met zaakwaarnemer Dursun om een deal snel te kunnen beklinken.

“We hebben een zakje met geld die we kunnen spenderen, maar daar moeten we wijselijk mee omgaan”, zei technisch directeur Earnest Stewart tijdens de presentatie van trainer Peter Bosz, toen hem gevraagd werd of er een zak met geld beschikbaar is voor PSV deze zomer.

“Het is noodzakelijk om voorzichtig te handelen, want aan het begin van de markt is altijd alles duur. Het is een proces van geduld hebben soms en op het juiste moment toeslaan”, aldus Stewart.

Uiteraard is Noa Lang niet het enige doelwit voor PSV deze transferzomer. De selectie van Bosz moet een flinke impuls krijgen en met name de defensie behoeft aandacht.

“PSV wil minimaal een extra topverdediger, heeft straks een nieuwe tweede doelman nodig, kijkt rond voor twee middenvelders én nog een linksbuiten”, schrijft het Eindhovens Dagblad over de wensen van de club. De aangetrokken spits Ricardo Pepi zal spoedig gepresenteerd worden, hoewel zijn transfer nog niet volledig is afgerond.


Vorig artikelRvC lid Dijkhoff is schok vertrek Van Nistelrooij te boven: ‘Andere clubs hopen dat Simons niet blijft’
Volgend artikelGuti koestert seizoen met Lozano en richt zich in afscheidsbrief tot PSV fans: ‘Afscheid niet voor altijd’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in