Home Nieuws Mogelijk geen PSV supporters bij halve finale, amateuristische reactie vanuit Spakenburg

Mogelijk geen PSV supporters bij halve finale, amateuristische reactie vanuit Spakenburg

3691
0

PSV moet het mogelijk zonder uitfans stellen in het duel voor de halve finale van de beker tegen amateurclub Spakenburg.

De amateurclub die zichzelf vaak hoog op de troon zet inzake faciliteiten en ambities, twijfelt over het ontvangen van supporters van PSV. Dat is de reden dat het nog onduidelijk is of er PSV-supporters aanwezig kunnen zijn bij de halve finale in de beker tegen Spakenburg. Dat geeft Spakenburg-voorzitter Marc Schoonebeek aan tegenover de NOS.

“We zijn een amateurstadion en dat is niet gebouwd op gescheiden supportersstromen”, aldus Schoonebeek. “Je moet ze op een bepaalde manier langs elkaar kunnen laten passeren. Dat is nog niet eenvoudig op de wijze waarop wij ons complex hebben liggen.” Later zal pas gekeken worden of er ook supporters van PSV aanwezig mogen zijn, maar dat zullen er geen duizend zijn. “En ook geen 500. Dat zouden er bij wijze van spreken 300 kunnen zijn”, klinkt het vanuit Spakenburg.

Later zal pas gekeken worden of er ook supporters van PSV aanwezig mogen zijn, maar dat zullen er geen duizend zijn. “En ook geen 500… Dat zouden er bij wijze van spreken 300 kunnen zijn”, zo geeft hij aan.

De reactie uit Spakenburg is erg amateuristisch te noemen. Eerder deze week sprak de voorzitter namelijk andere taal. De amateurclub meldde juist veel ervaring te hebben met het organiseren van grote wedstrijden met veel publiek, inclusief de rivaliteit in de plaatselijke derby. Nu meldt men dat uitsupporters twijfelachtig zijn omwille van organisatorische redenen.


Vorig artikelRoger Schmidt sluit transfer Gutiérrez naar Benfica niet uit, Duitse trainer lovend
Volgend artikelFeyenoord polste John de Jong voor functie van technisch directeur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in