Home Nieuws Mogelijk buitenlandse hoofdsponsor

Mogelijk buitenlandse hoofdsponsor

27
0

Algemeen directeur Toon Gerbrands heeft na het bekend maken van de nieuwe Philips deal ook aangegeven dat PSV in gesprek is met drie belangstellenden voor het hoofdsponsorschap. 

PSV wil de begroting, onafhankelijk van Europese successen, gestaag laten groeien. Momenteel bedraagt de begroting rond de 75 á 80 miljoen euro. Om de ambities kracht bij te stellen blijft PSV streven naar de vergroting van de financiële draagkracht. Om dit te bewerkstelligen is PSV naarstig op zoek naar een nieuwe grote hoofdsponsor.
De club kijkt ook rond in het buitenland en de namen die in de wandelgangen de ronde doen zijn die van de luchtvaartmaatschappij Emirates uit het de Verenigde Arabische Emiraten en het van origine Oostenrijkse Bwin.
Beide A merken zijn geen onbekende namen in de voetbalwereld. Bwin heeft grote clubs als Real Madrid, Bayern en Milan aan zich weten te binden en de Emirates group heeft in vrijwel elk groot Europees voetballand één of meerdere verbintenissen met de grotere clubs. De meest recente sponsordeal van Emirates is onlangs gesloten met Benfica. Gerbrands sprak dit weekend reeds over nieuwe samenwerkingsverbanden. “Twee in het buitenland en eentje in Nederland die vrij serieus is, daar kunnen we verder nog geen uitspraken over doen”, vertelde Gerbrands in gesprek met BNR Nieuwsradio.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here