Home Nieuws Moet PSV afscheid nemen van de landstitel? ‘Er is geen touw aan...

Moet PSV afscheid nemen van de landstitel? ‘Er is geen touw aan vast te knopen’

914
0

Een verschil van zeven punten en een veel minder doelsaldo dan de koploper. Dat is de conclusie na de maand januari.

Het komt Roger Schmidt op bakken kritiek te staan daags na de smadelijke nederlaag in Rotterdam. PSV kreeg een lesje in effectiviteit en in verdedigen om de oren.


De analisten zijn daags na de oor wassing erg kritisch op PSV en de prestaties. “PSV is al het hele seizoen wisselvallig”, zegt Janssen in Studio Voetbal. “Ze wisselen ook in wedstrijden goede momenten af met slechte momenten.”

Het fysieke aspect wordt gekraakt alsmede het vele wisselen. Roger Schmidt heeft steeds verklaringen en excuses maar daar willen de analisten niets van weten.

Pierre van Hooijdonk mist vastigheden. “Ze spelen zelden met hetzelfde elftal”, aldus Van Hooijdonk. “Wat is het vaste PSV? Ik weet het niet.”

Voetbal International-hoofdredacteur Freek Jansen sluit zich daarbij aan: “Er is geen touw aan vast te knopen bij PSV. Qua spel en resultaten ondermaats. En ook fysiek is het niet op orde.”

De vraag is natuurlijk of PSV afscheid moet nemen van de landstitel, in de wetenschap dat Ajax bepaald geen wonderploeg is en altijd wel met een flinke inzinking te maken krijgt.


Facebook Comments