Home Nieuws Moest Joey Veerman zich melden na befaamde uitspraak? ‘Dankzij Sneijder moet ik...

Moest Joey Veerman zich melden na befaamde uitspraak? ‘Dankzij Sneijder moet ik op kantoor komen’

4973
0

Volendammer Joey Veerman neemt doorgaans geen blad voor de mond en weet dan dat dat soms als een boemerang weer terugkomt.

Deze week was Veerman te gast bij het programma van Andy van der Meijde. In de auto van de mediapersoonlijkheid ging Veerman in op geruchten en feiten. Zo blikte de twee ook terug op het spraakmakende interview na afloop van PSV – FC Rangers. Een uiterst teleurgestelde Veerman leek zijn frustraties net na de uitschakeling niet de baas te kunnen en zei op de nationale televisie een andere positie te ambiëren. Het gaf veel consternatie. Met name Wesley Sneijder gaf Veerman onder uit de zak.

En dus is Joey Veerman gestopt met het structureel kijken naar de vele praatprogramma’s die over voetbal gaan. De middenvelder geeft bij Andy in de auto aan dat de kritiek hem niet zoveel boeit.

Wesley Sneijder sprak na afloop van PSV – Rangers schande van de uitspraak van Veerman. Er volgde veel tumult en dus zegt Veerman daarover: “Dankzij hem staat het hele land in de brand en moet ik op kantoor komen. Ik had gezegd dat het liefst op 8 speel, na de wedstrijd tegen Rangers. Dat had ik de week ervoor ook al gezegd. Ik dacht, dat is dezelfde presentator. Maar dat was dus niet zo. Dus toen zei Sneijder: ik zou hier niet blij mee zijn als trainer. Ik denk, dat heb je zelf ook wel eens gezegd hoor. Ik snap zelf ook wel dat hij wat moet zeggen op tv. Maar ik kijk niet altijd, ik keek wel altijd”, vervolgt Veerman zijn relaas.

Toch lukt het Veerman even later ook te relativeren: “Kritiek boeit me echt geen reet, maar je denkt dan wel even ‘wat een klootzak ben jij’. Maar het was wel een gruwelijk goede speler”, besluit Veerman doelend op zijn criticaster Wesley Sneijder.


Vorig artikelEngelse topclubs ook in de rij voor Xavi Simons, Erick Gutiérrez en Ibrahim Sangaré
Volgend artikelBevestiging: Ook Real Madrid en FC Bayern München willen Cody Gakpo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in