Home Nieuws ‘Moeilijke club’ Wolverhampton én Stoke City zien nog steeds veel toekomst in...

‘Moeilijke club’ Wolverhampton én Stoke City zien nog steeds veel toekomst in Hoever | Opnieuw contractverlenging

1158
0

PSV was het afgelopen jaar meermaals gesprekspartner van Wolverhampton Wanderers. Zowel in de zomerstop, winterstop en afgelopen maanden, ging PSV het gesprek aan met The Wolves.

De club huurde vorig seizoen Ki-Jana Hoever van de Premier League-club en trad later in gesprek met de clubleiding over de Portugese spits Fábio Silva. Beide huurtransfers zijn inmiddels achter de rug en volledig afgewikkeld. Wolverhampton Wanderers is naar verluidt niet de meest gemakkelijke gesprekspartner, wisten Belgische media eerder dit jaar te melden rond de overgang van Fábio Silva vanuit Anderlecht naar PSV.

De Premier League-club zit naar verluidt steeds erg hoog in de boom voor haar spelers en zou ook in de communicatie een lastige gesprekspartner zijn, weten Belgische media. Desalniettemin heeft de club enkele spelers onder contract staan waar PSV eerder serieuze interesse in toonde. Zo speelde Ki-Jana Hoever ook in het PSV shirt vorig seizoen maar dat bleek slechts van korte duur te zijn.

Er bleken enige twijfels te zijn over diens focus en instelling en dat zijn zaken die een trainer als Ruud van Nistelrooij geenszins bevallen, weet inmiddels ook Joey Veerman na enkele aanvaringen met de opgestapte trainer.

In Wolverhampton heeft men anderzijds juist wel veel vertrouwen in Hoever, getuige de meest recente contractverlenging van de vleugelverdediger. Hoever heeft zijn contract met één jaar verlengd, meldt Wolves via de clubkanalen. Dat houdt in dat de rechtsback nog tot medio 2026 vastligt bij de Premier League-club.

De beleidsbepalers bij Wolverhampton Wanderers zien duidelijk potentie in de jonge verdediger, waar PSV dat juist niet zag. Wel vertrekt Hoever opnieuw naar de club die hem vorig seizoen ook al huurde. Hoever vertrekt opnieuw naar Stoke City. Na zijn vertrek bij PSV speelde Hoever ook al voor Stoke. Ki-Jana Hoever is ook voormalig speler van Liverpool en heeft in wereld van het Engelse topvoetbal nog steeds een goede naam hoog te houden. O

ok in Stoke geloven ze in zijn kwaliteiten. Hoever speelde in totaal acht wedstrijden in het eerste elftal onder Ruud van Nistelrooij, terwijl hij het seizoen nog begon met een basisplaats in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Bij Stoke was Hoever in het Championship meteen succesvol. De jeugdinternational veroverde een basisplaats en scoorde vier keer in de competitie.


Vorig artikelCentrum Boscagli – Teze lijkt aanstaande, kan PSV Champions League voorronde in met centraal duo?
Volgend artikelPSV zet toch in op huur | Transfer De Ketelaere raakt uit zicht, aanvaller met AC Milan naar USA

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in