Home Nieuws Mo Ihattaren wil vertrekken bij Sampdoria

Mo Ihattaren wil vertrekken bij Sampdoria

5825
0

Mo Ihattaren heet de laatste weken spoorloos te zijn, zoals meerdere media in zowel binnen- als buitenland de situatie rond de middenvelder beschrijven.

Echter lijkt er meer aan de hand te zijn dan slechts afwezig zijn bij Sampdoria in Genua. Zijn vermeende aanwezigheid in thuisstad Utrecht was afgelopen weken ook onderwerp van gesprek. Het laatste nieuws rond Mo Ihattaren is dat de middenvelder in ieder geval zou willen vertrekken uit havenstad Genua. Ihattaren zou zijn zinnen gezet hebben op een andere club dan Sampdoria.

Tegelijkertijd meldt het Italiaanse voetbalmedium Calciomercato dat er eventueel al een voortijdig einde aan de carrière van de middenvelder zou kunnen gaan komen. Een aanhoudende depressie zou daar de oorzaak van zijn. Afgelopen weken ging het voornamelijk over het gedrag van Ihattaren in en rond Genua. Er waren geruchten dat Ihattaren opnieuw niet op gewicht zou zijn en veelal in het uitgaansleven van Monaco, Nice en Milaan te vinden zou zijn.

De jonge middenvelder, die door Juventus is verhuurd aan Sampdoria, zou met een depressie kampen sinds het overlijden van zijn vader in 2019.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here