Home Nieuws Mo Ihattaren verandert van standpunt: verhuur aan Nederlandse club toch een optie

Mo Ihattaren verandert van standpunt: verhuur aan Nederlandse club toch een optie

9636
0

Mohamed Ihattaren zou momenteel voor zichzelf aan het trainen zijn. Dat is de meest recente conclusie over de begenadigd voetballer.

De winterstop loopt inmiddels op haar einde maar er is nog geen nieuwe club voor Ihattaren in beeld. Althans, dat is de meest recente lezing. OP de achtergrond spelen wat zaken rond Ihattaren en zijn keuzes voor de toekomst want zijn nieuwe zaakwaarnemer is op zoek naar een nieuwe club. Ihattaren gaat in ieder geval niet terug naar Sampdoria. Het gevallen toptalent keert binnenkort terug bij Juventus, dat op zoek gaat naar een andere oplossing voor de rest van het seizoen.

Ook een verhuurperiode in Nederland zou als een nieuwe optie gelden voor Ihattaren, die bij Juventus nog een contract heeft tot de zomer van 2025. Het verhaal rondom Mohamed Ihattaren is bekend.Ihattaren stond zijn laatste periode bij PSV vaker garant voor incidenten dan voor sportieve prestaties op het veld. Juventus en Raiola vonden elkaar in een akkoord, wat meer weg heeft van een gunst voor Raiola dan van een daadwerkelijk gewilde deal. Juventus nam Ihattaren voor een relatief laag bedrag over van PSV, om hem vervolgens meteen door te verhuren aan Sampdoria.

Bij Sampdoria, de huidige nummer vijftien van de Serie A, zat Ihattaren slechts eenmaal op de bank. Daarna verdween hij van de radar bij de Italianen. Inmiddels traint Ihattaren individueel in Nederland en liet hij de mensen, spelers en managers van Sampdoria vertwijfeld achter. Inmiddels worden AZ en FC Utrecht genoemd als nieuwe tijdelijke club voor de middenvelder.


Facebook Comments Box