Home Nieuws Mo Ihattaren treft oud PSV-collega’s in de Kuip: ‘Ik denk dat hij...

Mo Ihattaren treft oud PSV-collega’s in de Kuip: ‘Ik denk dat hij bij de selectie zit’

520
0

Mo Ihattaren lijkt zondag aanwezig te zijn in de Kuip als onderdeel en lid van de selectie van tegenstander Ajax.

Die verwachting sprak Ajax watcher Mike Verweij uit in de podcast van de Telegraaf. Mike Verweij denkt dat Erik ten Hag Ihattaren wil belonen voor zijn ontwikkeling.

Dat zou betekenen dat Ihattaren zijn oud PSV collega’s en vrienden weer zal gaan ontmoeten rond de bekerfinale in Rotterdam. Of Ihattaren fit is weet niemand maar hij speelde de afgelopen weken zijn wedstrijden voor Jong Ajax.

“Ik denk dat hij bij de selectie zit”, zegt Verweij in de Kick-Off Voetbalpodcast van De Telegraaf. “Het is ook een heel mooi moment om een gebaar te maken naar die jongen om te laten zien dat hij op de goede weg is.”

De clubwatcher van de Amsterdamse ochtendkrant voorspelt ook dat Ihattaren volgend seizoen een belangrijkere rol zal krijgen. “Rond de bekerfinale is het mooi als hij de hele voorbereiding meemaakt en op de bank zit. Dat moet een stimulans zijn, ook richting volgend seizoen. Dan moet hij gewoon een hele goede voorbereiding draaien en zorgen dat hij een onbetwiste basisspeler wordt”, aldus Verweij namens de Telegraaf.


Facebook Comments Box