Home Nieuws Mo Ihattaren treft mogelijk toch oud PSV-collega’s in de Kuip, Ten Hag...

Mo Ihattaren treft mogelijk toch oud PSV-collega’s in de Kuip, Ten Hag neemt Ihattaren mogelijk toch mee

19601
0

Erik ten Hag is in dubio over Mo Ihattaren. De Amsterdammers kampen met blessures en zouden overwegen om Mo Ihattaren toch op te nemen in de selectie voor de bekerfinale.

Niet alleen Roger Schmidt heeft te kampen met spelers die niet helemaal fit zijn maar ook Ajax heeft last van geringe fitheid van meerdere spelers. Zo zijn Antony en Zakaria Labyad uit de roulatie en dus niet tegen PSV in actie komen. Ten Hag wordt nu gewezen op de beschikbaarheid van Mo Ihattaren.

“Noussair heeft last van zijn knie en de wedstrijd tegen Sparta kwam te snel. We moeten de komende dagen afwachten hoe de blessure zich ontwikkelt”, laat Ten Hag optekenen door De Telegraaf. “De situatie van Martínez moeten we bekijken. Hij is nu wegens privéredenen naar Argentinië. Ook wat Tagliafico betreft moeten we het aankijken. Hij had een vleeswond, waardoor hij moest worden gewisseld”, zegt Ten Hag in aanloop naar PSV – Ajax.

Ten Hag wenst nog niet concreet te worden over Mo Ihattaren. Ihattaren treft mogelijk dus wellicht toch zijn oud PSV-collega’s in de Kuip mocht de coach van de Amsterdammers hem opnemen in de wedstrijdselectie. “Mo moet kunnen bijdragen. Ik ben heel blij met zijn ontwikkeling en dat is hij zelf ook, want hij lacht weer en dat heb ik een hele tijd niet gezien. Ik gun die jongen alles. Hij heeft zoveel tegenslag gehad, is op de weg terug en die weg is nog lang. Of je hem in de finale kunt verwachten, is tussen de speler en mij.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here