Home Nieuws Mo Ihattaren opnieuw opgepakt, opnieuw huiszoeking | Juventus verleende verlof

Mo Ihattaren opnieuw opgepakt, opnieuw huiszoeking | Juventus verleende verlof

2777
0

Het was enige weken rustig rond Mo Ihattaren, althans er was geen nieuws rond de middenvelder.

Daar is verandering ingekomen want de NOS meldt dat Mo Ihattaren aangehouden in Amsterdam na een conflict in de relationele sfeer. Maandagochtend werd zijn woning in Vleuten doorzocht.

De NOS baseert zich in zijn berichtgeving op ‘bronnen’. De politie bevestigt alleen dat ‘een 21-jarige man uit Utrecht is aangehouden’ en zijn huis is doorzocht. Zondag vierde Ihattaren zijn 21ste verjaardag. Vermoedelijk heeft de aanhouding van doen met mishandling van de ex-partner van Mo Ihattaren.

De aanhouding zou losstaan van zijn eerdere arrestatie in november. Destijds werd de voetballer opgepakt wegens een bedreiging. ‘De verwachting is dat de recente ontwikkelingen zijn profbestaan bij Juventus de komende periode zullen bemoeilijken’, meldt de NOS.

Voor Ihattaren is het een nieuw dieptepunt in zijn jonge en eerder veelbelovende carriere. Werkgever Juventus verleende recent verlof aan Ihattaren, zodat er in Nederland zaken geregeld en afgehandeld konden worden. De nieuwe feiten zullen zijn status bij Juventus weinig goeds doen.


Vorig artikelAnalisten lyrisch: ‘Ik kan mij niet herinneren dat iemand op deze leeftijd zo goed is’
Volgend artikelESPN analist Bruggink lovend over Patrick van Aanholt: ‘Beste man bij PSV’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in