Home Nieuws Mo Ihattaren oogt verre van fit op internet circulerende foto

Mo Ihattaren oogt verre van fit op internet circulerende foto

7122
0

Een foto van Mohamed Ihattaren gaat momenteel het internet over.

Het betreffende Twitteraccount heeft de foto inmiddels niet meer op de eigen Twitterpagina staan maar het heeft er wel alle schijn van dat het Mo Ihattaren betreft. Op de foto is te zien hoe een zwaar ogende Ihattaren met een tasje de winkel uitloopt.

Het is onbekend wanneer de foto precies is genomen, maar het beeld gaat pas sinds woensdagmiddag rond. De afbeelding is opvallend te noemen omdat meerdere media als het Algemeen Dagblad en de Telegraaf dinsdagavond nog meldde dat de middenvelder hard op weg is om zijn carrière bij FC Utrecht te vervolgen.

In dat geval mogen we er vanuit gaan dat de middenvelder fitter zou zijn dan op deze foto zichtbaar is. Volgens meerdere media voeren Juventus en FC Utrecht vergevorderde gesprekken over een verhuurperiode van anderhalf jaar.

Daags na de mededeling van verschillende media gaat de foto van Ihattaren rond op het internet. De lezing is dat de foto in Eindhoven genomen zou zijn waar het ook zomaar zou kunnen zijn dat het een foto van voor de transfer van Ihattaren naar Juventus betreft. De foto van Ihattaren in het Olympisch Stadion van deze week, betreft een foto die vanaf de achterzijde is genomen, waarbij minder goed te zien is of de middenvelder wel of niet fit oogt.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here