Home Nieuws Mo Ihattaren ondernam recent pogingen terug te keren bij PSV

Mo Ihattaren ondernam recent pogingen terug te keren bij PSV

4021
0

Mohamed Ihattaren vertelde vorige week in gesprek met de Telegraaf dat hij spijt heeft van zijn vertrek bij PSV en uit Eindhoven.

Recent heeft Ihattaren de daad bij het woord gevoegd en pogingen ondernomen om terug te keren bij PSV. Dat meldt het Eindhovens Dagblad donderdagmiddag. PSV hield de boot af en stond niet open voor de terugkeer van het toptalent. Mi Ihattaren lijkt nu op weg naar Ajax.

Sampdoria stond recent niet meer open voor een terugkeer en datzelfde geldt klaarblijkelijk voor PSV. dat blij is dat Ihattaren weg is. Volgens de regionale krant ontkent PSV dat er in de afgelopen dagen contact is geweest met het kamp-Ihattaren. Volgens eerdere berichten is Ajax bezig om Ihattaren voor langere tijd te huren van Juventus, maar het Eindhovens Dagblad maakt ook melding van een definitieve transfer.

Zeker lijkt dat FC Utrecht uit beeld is verdwenen voor het kamp Ihattaren. Toen bekend werd dat Ajax interesse had, werd Utrecht in de wachtkamer gezet. Mogelijk worden er donderdag al knopen doorgehakt. Juventus heeft Ihattaren nog tot 2024 onder contract staan. Een niet fitte Mo Ihattaren houdt inmiddels zonder een bal aan te raken de gemoederen bezig in Turijn, Genua, Eindhoven, Utrecht en Amsterdam.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here