Home Nieuws Mo Ihattaren na gesprek met Erik ten Hag op weg naar Ajax

Mo Ihattaren na gesprek met Erik ten Hag op weg naar Ajax

2890
0

Mo Ihattaren is alweer enkele weken gespreksonderwerp nummer één in de wereld van het Nederlandse voetbal en zal dat voorlopig nog wel even blijven.

De middenvelder is namelijk onderweg naar Ajax. Na een gesprek Erik ten Hag lijkt de Amsterdamse club voornemens Ihattaren te gaan huren van Juventus. Ajax verkreeg van Vanenburg positief advies over Ihattaren en ook zaakwaarnemer Ali Dursun ziet na een gesprek met Overmars een transfer zitten. Ihattaren zal vermoedelijk eerst bij Jong Ajax gaan trainen en spelen.

Ajax is inmiddels in gesprek met Juventus om tot een deal te komen. De verwachting is dat Juventus mee zal gaan werken omdat die club in haar maag zit met de speler die eigenlijk nooit een echt target is geweest voor de ‘Oude Dame’. Tot Ihattaren definitief een nieuwe club heeft, doet hij er in het Olympisch Stadion onder leiding van Fysiomed alles aan om zo snel mogelijk fit te worden. De middenvelder heeft met overgewicht en een flinke trainingsachterstand te kampen.

Gerald Vanenburg is zijn persoonlijk begeleider en tevens als techniektrainer verbonden aan Jong Ajax. Fc Utrecht lijkte zijn afgehaakt voor Mo Ihattaren.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here