Home Nieuws Mo Ihattaren in gesprek met Almere City en Slavia Praag om carrière...

Mo Ihattaren in gesprek met Almere City en Slavia Praag om carrière vervolg te geven

2783
0

Er zijn nog clubs die nog steeds aan Mo Ihattaren denken als het gaat om het vlot trekken van zijn carrière.

Het zijn vervlogen tijden, Mo Ihattaren die schittert in een PSV-shirt. De laatste wedstrijd van Ihattaren dateert van mei 2022, toen hij met Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie speelde. Daarna werd het onrustig rond de voormalig topvoetballer. Met name buiten het veld werd het onrustig rond Mo Ihatteren, die verschillende keren met politie en justitie in aanraking kwam.

Ihattaren lijkt zijn carrière toch weer te willen gaan vlot trekken. De 21-jarige Ihattaren is in gesprek met Slavia Praag, nadat hij eerder om de tafel zat met Almere City, melden verschillende media.

Afgelopen zomer leek Ihattaren dicht bij een contract bij Samsunspor te zijn, maar deze transfer vond op het laatste moment geen doorgang. De Utrechter werd bij aankomst in Turkije opgewacht door enthousiaste fans maar een aantal eerder gemaakte afspraken werden bij aankomst in Turkije alsnog niet nagekomen en dus trok de voorzitter van de Turkse club de stekker uit de onderhandelingen met Ihattaren en zijn zaakwaarnemer.

“We zagen Ihattaren laatst op de tribune bij Almere, tegen Ajax. Hij was daar niet alleen om voetbal te kijken: hij was ook in gesprek met Almere, om te kijken of ze iets voor elkaar konden betekenen. Het is namelijk duidelijk dat de mensen rondom Ihattaren hem langzaam weer aan het voetballen willen krijgen”, klinkt het bij VP.

Slavia Praag zou dus mogelijk zijn nieuwe werkgever kunnen worden. We kunnen ons er op dit moment geen voorstelling van maken: Mo Ihatteren die na anderhalf geen wedstrijd te hebben gespeeld, in Praag gaat wonen om zijn vastgelopen carrière alsnog vlot te trekken. Ihattaren zit sinds 28 juli van 2023, toen Juventus zijn contract verscheurde, zonder club. Hoe fit Mo Ihattaren op dit moment is lijkt niemand te weten.


Vorig artikelFeyenoord – PSV bezien vanuit Rotterdam: ‘Feyenoord in alles een beter voetballende ploeg dan PSV’
Volgend artikelDeze Feyenoord-fan kijkt wel heel kortzichtig naar Feyenoord – PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in