Home Nieuws Ihattaren hele wedstrijd reserve in onderlinge wedstrijd tegen wisselspeler en invaller Dumfries

Ihattaren hele wedstrijd reserve in onderlinge wedstrijd tegen wisselspeler en invaller Dumfries

12013
0

Mo Ihattaren is officieel begonnen aan zijn avontuur bij Sampdoria.

Dit weekend ontving Sampdoria FC Internazionale van Denzel Dumfries in Genua en dat betekende tevens bezoek van de landskampioen. Denzel Dumfries en Internazionale wachten een zware week met de start van de Champions League in aantocht. De kampioen van Italie kan zich langzaam gaan opmaken voor het duel tegen gigant Real Madrid dat deze week naar Milaan zal afreizen.


Dumfries begon in Genua op de bank net als oud-collega Mo Ihattaren. In tegenstelling tot Mo Ihattaren werd Dumfries wel ingebracht door zijn coach. Dumfries maakt ook al enkele weken langer deel uit van de selectie van zijn werkgever. Ihattaren daarentegen traint net een goede week mee met de selectie van Sampdoria.

De coach van de club uit Genua vond het mede gezien het verloop van de wedstrijd nog wat te vroeg om Ihattaren al te brengen tegen de Italiaanse kampioen. Ihattaren bleef daardoor 90 minuten op de bank zitten en zag hoe Sampdoria een punt veilig wist te stellen tegen de Italiaanse kampioen.

De regerend landskampioen nam tot twee keer toe de leiding, maar de thuisploeg kwam tot twee keer toe terug in de wedstrijd. Denzel Dumfries werd in de 66e minuut ingebracht maar kon het verschil dus niet meer maken.