Home Nieuws Mo Ihattaren benaderde Willem van Hanegem voor hulp

Mo Ihattaren benaderde Willem van Hanegem voor hulp

28302
0

Niemand minder dat voetbalvader Willem van Hanegem werd recent gepolst door Mo Ihattaren.

De verloren en verdwaalde voetballer dacht in Willem van Hanegem een mentor te kunnen vinden. Willem van Hanegem werd via Soufiane Touzani benaderd, zo laat hij vrijdag weten in de Willem & Wessel-podcast van het Algemeen Dagblad.

“Mo is een heel aardig ventje als je hem zo ziet. Hij heeft een keer gevraagd of ik een bakkie thee met hem wilde drinken. Touzani vroeg dat aan mij. Ik zei: Goed, maar dan wel binnen een week, want ik heb nog meer te doen. Maar binnen een week hoorde ik niets. Toen heb ik gezegd: Opschieten. Het is wel of niet. Daaag!”, vertelt Van Hanegem open en eerlijk, om vervolgens niets meer te horen. Ook andere voetbalprominenten als Rafael van der Vaart en Wesley Sneijder hebben het beste met Ihattaren voor en deden hem een handreiking, maar ook zij kregen na meerdere contactverzoeken geen gehoor.

Eerdere pogingen van Gerald Vanenburg zijn ook al mislukt. Toch weigert Van Hanegem de aanvallende middenvelder af te schrijven en ziet hij nog steeds toekomst in de jonge talentvolle voetballer. “Mensen die zeggen dat het nooit meer wat met hem wordt, omdat hij al een halfjaar niet heeft gespeeld zijn niet goed bij hun hoofd. Er moeten toch mensen zijn, die hem aan het voetballen kunnen krijgen.”

“En als hij zelf slim genoeg is en dat is hij als je ziet hoe intelligent hij kan voetballen, dan wil hij zichzelf alsnog een keer in zijn leven eens bewijzen ten opzichte van alle mensen die hem al hebben afgeschreven. Ik had hem ingeschat als één van de beste Marokkaanse spelers die Nederland ooit gehad heeft. En wat is daar van over? Helemaal niets. Hoe is dat in godsnaam mogelijk”, aldus Willem van Hanegem.


Vorig artikelVan Nistelrooij ziet Sangaré, Max, Branthwaite en Mauro Júnior terugkeren tegen Ajax: ‘Het ziet er goed uit’
Volgend artikelPSV kan tegen koploper waar het rommelt vijfde topwedstrijd van seizoen 2022 – 2023 winnen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in