Home Nieuws Sampdoria kondigt komst Ihattaren aan, Mo Ihattaren bedankt PSV en de PSV...

Sampdoria kondigt komst Ihattaren aan, Mo Ihattaren bedankt PSV en de PSV fans

1847
0

Enkele uren nadat PSV en Juventus de transfer naar de Italiaanse Serie A bevestigde, kondigde Sampdoria ook de komst van Ihattaren aan.

Ondertussen nam Mo Ihattaren de tijd om afscheid van PSV en de fans te nemen. Middels mooie woorden sprak Ihattaren de club toe en bedankt een ieder die afgelopen jaren op zijn pad is gekomen.


Beste PSV en supporters,
Via deze weg wil ik iedereen bedanken die mij de afgelopen jaren gesteund heeft met ziel en zaligheid. We hebben samen zowel mooie als uitdagende tijden gekend. Ik neem al datgene wat ik geleerd heb mee en zet mijn reis voort in Italië. De staf, directie, trainers en onze achterban —> BEDANKT!🙏🏼 @psv