Home Nieuws Mist Fred Rutten Champions League-niveau bij PSV? ‘Volgens betrokkenen dit seizoen niet...

Mist Fred Rutten Champions League-niveau bij PSV? ‘Volgens betrokkenen dit seizoen niet overal waargenomen’

2514
1

Het gaat sinds enkele dagen opvallend vaak over Fred Rutten. De assistent-trainer van de club komt in het nieuws omwille van zijn rol bij PSV.

Onder Ruud van Nistelrooij zouden er zaken niet helemaal meer parallel lopen met de geschepte verwachtingen. Althans, dat melden meerdere media afgelopen dagen. Er zou ook stevig en snel worden ingegrepen, klinkt het ondermeer in het Eindhovens Dagblad en in De Telegraaf. Mocht PSV tegen Heerenveen beslag kunnen leggen op de tweede plaats, zou de club voornemens zijn om snel stappen te zetten.

Er gaat komende zomer veel veranderen in en rond de spelersgroep en in en rond de technische staf. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Het is momenteel nog maar de vraag of Fred Rutten bij de club blijft. De Telegraaf meldt dat de relatie tussen Ruud van Nistelrooij en zijn assistenten ‘beneden het vriespunt’ is. Het Eindhovens Dagblad meldt dat ‘aantal fricties’ in de technische staf en met name aan het begin van dit kalenderjaar was er ‘gedoe’.

Steeds wordt daarbij gewezen naar de Spanjaard Javier Rabanal, die zich zich niet altijd even geliefd maakt bij andere stafleden. Dat zou de reden zijn dat hij al enige tijd niet meer op de bank zit tijdens wedstrijden. Rabanal werd op voorspraak van Ruud van Nistelrooij naar PSV gehaald.

Het gevolg is in ieder geval dat André Ooijer kondigde zijn vertrek al aan wist te kondigen en Rabanal lijkt geen prominente rol meer te krijgen binnen de staf. Over de toekomst van Rutten is nog geen duidelijkheid. Van Nistelrooij hoopt wel dat hij blijft. ‘Helder is dat Rutten bij PSV in alles Champions League-niveau of potentie richting dat niveau wil zien. Dat heeft hij bij zijn aanstelling al aangegeven en volgens betrokkenen dit seizoen niet overal waargenomen. Duidelijk is verder dat het vakmanschap van Rutten binnen PSV honderd procent wordt onderschreven’, aldus het Eindhovens Dagblad.


Vorig artikelMichael van Praag wijst naar PSV fans na rellen in Alkmaar: ‘PSV supporters kunnen er ook wat van’
Volgend artikelRicardo Pepi zet zinnen op transfer naar PSV: ‘Hij wil dolgraag op 3 juli aansluiten’

1 REACTIE

  1. Bij zijn aanstelling heb ik al psv een bericht gestuurd dat hij niet bij psv hoort, zolang hij bij psv was en het voor het zeggen had hebben wij (psv) nooit geen prijs behaald daarom was ik het niet eens bij zijn aanstelling, CL is een droom want met deze selectie is Conference League nog te hoog, selectie is veel te slecht. Ik ben blij als ik op de tribune zit volgend seizoen dat ooijer en Rutten weg zijn, Ooijer was een werk weigenaar daarom hoort hij niet bij psv

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in