Home Nieuws Mission impossible voor Joël Drommel: ‘Dan kom je waarschijnlijk bij Etienne Vaessen...

Mission impossible voor Joël Drommel: ‘Dan kom je waarschijnlijk bij Etienne Vaessen uit’

2985
0

Joël Drommel is vorige week maandag begonnen aan zijn derde seizoen als PSV’er. De doelman uit Bussum heeft stevige ambities voor komend seizoen.

Drommel wil voor zijn kansen gaan om eerste doelman van PSV te worden. Het gewonnen bekertoernooi heeft voor vertrouwen en ambitie gezorgd bij de doelman, die een belangrijke strafschop stopte in de bekerfinale. Heeft de zaakwaarnemer van Drommel de doelman ingefluisterd dat hij deze zomer voor het hoogste moet gaan? Of heeft de zaakwaarnemer van Drommel de doelman ook ingefluisterd in ieder geval uit te spreken dat hij voor het hoogste moet gaan?

Ambities uitspreken wordt in ieder geval gewaardeerd in de voetbalwereld. Naar alle waarschijnlijk is Joël Drommel deze zomer toch wel bezig aan een mission impossible. Drommel zal normaal gesproken niet de eerste doelman van PSV worden deze zomer. Mocht er iets met Walter Benítez gebeuren, een plotseling vertrek of een blessure, kan daar eventueel verandering in komen maar op basis van kwaliteiten en ervaring, is doelman aan een kansloze missie bezig onder Peter Bosz.

Ook PSV-watcher Rik Elfrink verwacht een zomerse transfer. In de podcast Heet van de Herdgang van het Eindhovens Dagblad voorspelt Elfrink onder meer dat Joël Drommel nog weggaat deze zomer. “Drommel heeft aangegeven dat hij tijdens het trainingskamp wil laten zien wat hij waard is. Dat is geen kansloze affaire, maar het is wel lastig. Walter Benítez is gewoon een goede keeper. Dan moet je van hele goede huize komen om hem eruit te gaan spelen”, aldus Elfrink.

“Ik zie dat niet direct gebeuren. Wat wel zo is, is dat Peter Bosz natuurlijk anders speelt. Hij houdt van een meevoetballende keeper, wat Drommel ook wel is. Maar het wordt wel lastig voor hem. Ik zie het wel voor me dat hij in augustus gaat vertrekken. Alleen dan zal PSV een nieuwe nodig hebben en dan kom je waarschijnlijk bij Etienne Vaessen uit”, wijst Rik Elfrink naar de doelman van RKC Waalwijk.


Vorig artikelGalatasaray heeft voorsprong op PSV inzake transfer Davinson Sánchez
Volgend artikelParis Saint-Germain fans hopen massaal op terugkeer Xavi Simons | ‘PSG heeft een grote fout gemaakt’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in