Home Nieuws ‘Mission impossible’ inzake Nicolas Lombaerts?

‘Mission impossible’ inzake Nicolas Lombaerts?

14
0

Marcel Brands staat te boek als een TD die niet zomaar opgeeft in het geval van lastige of gecompliceerde transferdossiers.

Brands blijft proberen, onderhoudt de nodige contacten maar blijft ook realistisch. De transfer van Lombaerts naar PSV kan een gecompliceerde zaak worden. Het Russische Zenit is een kapitaalkrachtige club en smijt met miljoenen. De optie dat de club Lombaerts laat gaan tegen gunstige voorwaarden is een niet onrealistische optie. Lombaerts heeft immers 9 dienstjaren achter de rug en wordt gezien als een loyale werknemer. Marcel Brands denkt er ondertussen het zijne van en noemt de transfer zelfs een ‘mission impossible’. Brands heeft vaker een ‘mission impossible’ tot een goed einde weten te brengen. Hoe realistisch is het zogenaamde onmogelijke volgens Brands in het geval van een transfer van de ervaren Belg naar PSV? Het is momenteel nog onduidelijk wat de Russische club met hem wil, nu vorige week technisch manager Henk van Stee bij Zenit is vertrokken.

,,Ik hoor bedragen van vele miljoenen en dat kunnen wij nooit betalen”, zegt Brands. PSV bood vorige week op de verdediger, die inmiddels is aangesloten bij het trainingskamp van Zenit Sint-Petersburg. PSV bood een miljoen euro en Zenit kan twee miljoen euro aan bonussen opstrijken als de club goed presteert. Lombaerts heeft er veel voor over om in Nederland te komen spelen en wil graag naar PSV, maar de 31-jarige Belg heeft meer opties. Zijn zaakwaarnemer kan rekenen op de belangstelling van onder meer Schalke’04 en Anderlecht, dat concreet in de markt voor hem is.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here