Home Nieuws ‘Misschien blijf ik wel 10 jaar bij PSV’

‘Misschien blijf ik wel 10 jaar bij PSV’

17
0

In gesprek met VI gaat Isimat Mirin in op zijn vriendschap met Paul Pogba. De Fransman ziet zichzelf jarenlang bij PSV spelen. Isimat is er veel aan gelegen een ‘PSV tijdperk’ neer te zetten. 

“Ik ben enorm trots op hem. Een jaar of negen was ik toen we elkaar leerden kennen. Destijds voetbalde ik samen met zijn oudere tweelingbroers bij een klein clubje, Roissy-en-Brie. Door de jaren heen bleven we contact houden, we bellen bijna elke twee dagen en hij heeft me gesteund toen PSV kwam. Ik ben nu op mijn beurt erg blij voor hem. Manchester United is wat hij wilde.”

In gesprek met Voetbal International gaat Isimat-Mirin ook in op zijn toekomst bij PSV. “Misschien blijf ik wel tien jaar bij PSV. Als het project goed is, waarom niet? Wanneer ik op het EK mannen als Boateng zie spelen, dan valt er nog veel te leren. In de Champions League gaat dat het snelst. Ik wil nu eerst een seizoen structureel mijn ware kracht tonen. Ik wil de ploegen uit de Eredivisie nog steeds eten als soep. Twee kampioenschappen zijn niet genoeg om van een tijdperk te kunnen spreken. Dat is wel wat we willen. Een tijdperk-PSV neerzetten. We zijn meer ervaren dan vorig seizoen, toen we een penalty waren verwijderd van de kwartfinale in de Champions League. Die gaan we nu wél proberen te halen”, zegt de vastberaden publiekslieveling.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here