Home Nieuws Mino Raiola tracht PSV en Anderlecht op één lijn te krijgen

Mino Raiola tracht PSV en Anderlecht op één lijn te krijgen

638
0

PSV en Anderlecht lijken heden ten dage allebei in hun maag te zitten met Derrick Luckassen.

De club uit Brussel kan niet kopen en wil de speler opnieuw huren van PSV, waar de eigenlijke werkgever van Luckassen de speler juist wil verkopen omdat de echte match tussen club en speler juist uit blijft.


Op de ahctergrond probeert Mino Raiola alle partijen op één lijn te krijgen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

Anderlecht huurde Luckassen afgelopen seizoen van PSV en was tevreden over de prestaties van de 24-jarige verdediger, maar de optie tot koop van vijf miljoen euro was en is de Belgen uit Brussel teveel van het goede. Inmiddels zijn de clubs weer on speaking terms, zoals het Eindhovens Dagblad weet te melden maar Anderlecht stuurt aan op een nieuwe huurdeal.

Raiola speelt een cruciale rol in de onderhandelingen. De zaakwaarnemer van Luckassen kijkt samen met de clubs of er een voor iedereen bevredigend akkoord in zit. Volgens het Eindhovens Dagblad ziet Raiola kansen ‘om de zaak binnen afzienbare tijd vlot te trekken’. Luckassen heeft bij PSV een contract tot medio 2020.

Begin april liet Luckassen aan De Telegraaf weten ‘het wel gezien te hebben’ in Eindhoven. “Ik houd voor mezelf alle opties open, behalve teruggaan naar PSV. Dat is voor mij geen optie meer. Ik voel me bij PSV niet thuis.”


Facebook Comments Box