Home Nieuws Mino Raiola over voormalig cliënt Mo Ihattaren: ‘Ja, ik maak me zorgen’

Mino Raiola over voormalig cliënt Mo Ihattaren: ‘Ja, ik maak me zorgen’

2695
0

Het is de laatste weken weer rustig rond Mo Ihattaren. De middenvelder laat weinig van zich horen en ook op sociale media is het stil.

De middenvelder van Sampdoria is nog steeds spoorloos, zoals ze in Italie zijn status omschrijven. Voormalig zaakwaarnemer Mino Raiola zit wel de situatie in zijn maag. Raiola hoopt het beste voor Mohamed Ihattaren, die sinds kort niet meer in zijn stal zit maar tegelijk maakt hij zich zorgen. Ihattaren is door Juventus gekocht van PSV en meteen verhuurd aan Sampdoria, dat klaar met hem is. En andersom lijkt Ihattaren ook klaar met Sampdoria.

Ihattaren voelt zich niet thuis bij Sampdoria en zit al een tijdje in Nederland maar waar is onbekend. Hij is inmiddels ook van zaakwaarnemer veranderd. Niet Raiola, maar Ali Dursun behartigt zijn belangen. “Weggelopen? Tja. Iedereen is vrij om te gaan, het zijn geen gevangenen”, zegt Raiola bij Studio Voetbal.

“Ik hoop dat hij zichzelf en zijn geluk terugvindt. Nee, ik heb geen contact meer met hem. Ja, ik maak me zorgen. Je kunt kunt iemand niet ineens een eikel vinden als hij een andere keuze maakt. Daar zit ook druk op”, zegt Raiola, die verder gaat: “De mentale kant wordt vaak niet belicht in de openbare discussie. Ik hoop dat hij met zijn nieuwe team de weg terugvindt. Het is een fantastische voetballer”, zegt Raiola.

De verwachting is dat Mo Ihattaren na de winterstop een andere werkgever heeft, al is tot op heden niet bekend welke competitie het betreft of welke clubs interesse hebben in de verloren voetballer.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here