Home Nieuws Miljoenenverlies dreigt, PSV kan ‘slechts’ 3,5 miljoen euro voor Timo Baumgartl ontvangen

Miljoenenverlies dreigt, PSV kan ‘slechts’ 3,5 miljoen euro voor Timo Baumgartl ontvangen

1871
0

Timo Baumgartl speelt dit seizoen voor Union Berlin in de de Duitse hoofdstad Berlijn.

De verdediger presteert naar behoren bij Union Berlin en dus is de kans groot dat de tweede club uit Berlijn een bod gaat uitbrengen op de verdediger die nog enkele jaren onder contract staat bij PSV. Onder het bewind van John de Jong werd Baumgartl als grote belofte binnen gehaald maar Baumgartl wist de hooggespannen verwachtingen geen moment waar te maken.

Toch gloren er nog enkele miljoenen voor de Duitse verdediger, die in Berlijn de draad van het presteren toch weer heeft opgepakt. Dat meldt het Eindhovens Dagblad zondagochtend. De 26-jarige verdediger zou door Union Berlin definitief overgenomen kunnen worden.

PSV betaalde in 2019 nog tien miljoen euro aan VfB Stuttgart om Baumgartl over te nemen. De club had de voormalig Duitse jeugdinternational al jaren op de scoutingslijstjes staan. Union Berlin ziet het wel zitten in Baumgartl want de verdediger is vaak basisspeler en was in 22 wedstrijden basisspeler. Duitse media melden dat Union Berlin overweegt een bod uit te brengen van 3,5 miljoen euro op de verdediger, die in Eindhoven nog een contract tot en met 2024.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here