Home Nieuws Miljoenenverlies aanstaande | PSV rekent op verlies van twee keer tien miljoen...

Miljoenenverlies aanstaande | PSV rekent op verlies van twee keer tien miljoen na verkoop van twee spelers

2300
0

De transferzomer van 2023 betekent ook het afscheid van Timo Baumgartl en Maxi Romero.

Hoewel beide dure spelers al even niet meer voor PSV hebben gespeeld, staan beide dure krachten nog wel in de boeken op de burelen van het Philips Stadion. Daar komt in de zomer van 2023 een einde aan, meldt het Eindhovens Dagblad. Het tweetal werd in 2018 en 2019 voor een stevig bedrag gekocht door PSV, maar ze komen niet meer in de plannen voor. Een miljoenenverlies aanstaande.

Romero is in Eindhoven bepaald geen doorslaand succes geworden. Na jaren vol tegenslagen en blessures speelt Romero nu op huurbasis voor Racing Club in Argentinië. Afgelopen weekend kwam de spits opnieuw in het nieuws door na het juichen geblesseerd te geraken. Timo Baumgartl heeft weer een heel ander verhaal. De verdediger speelt op huurbasis bij Union Berlin maar ook aan dat dienstverband komt een einde.

Romero werd in 2018 voor tien miljoen euro naar Eindhoven gehaald. PSV leek Stuttgart en Dortmund te slim af te zijn. Voor Timo Baumgartl betaalde PSV hetzelfde bedrag. De Duitse verdediger kwam op dat moment nog in aanmerking voor Jong Duitsland en was in beeld bij meerdere grote Bundesligaclubs.

Enkele jaren later is de situatie compleet anders. De koopoptie op de Duitser zal niet worden gelicht door Union, waardoor PSV een flink verlies tegemoet kan gaan zien op de Duitse verdediger. Racing Club zou wel geïnteresseerd zijn in het definitief terugkopen van Romero, maar de Argentijnse club heeft weinig middelen.


Vorig artikelTalentenfabriek De Herdgang: Toptalent Comenencia op weg naar PSV 1
Volgend artikelOntwikkeling Jason van Duiven kent momenteel geen grenzen: ‘Laten zien dat wij beste zijn’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in