Home Nieuws Miljoenentransfer voor PSV | Van der Gijp over Saibari: ‘Als ik Feyenoord...

Miljoenentransfer voor PSV | Van der Gijp over Saibari: ‘Als ik Feyenoord of Ajax was zou ik hem halen’

4755
1

Ismael Saibari de revelatie van het seizoen noemen kan best. Maar zo kunnen we nog meer spelers uit de selectie van Bosz aanwijzen die aan een prachtig seizoen bezig zijn.

Voor Saibari geldt in ieder geval dat de kwaliteiten er vanaf spatten en dat de minuten die hij maakt duidelijk naar meer smaken. In januari wordt Saibari 23 jaar dus de grote doorbraak komt leeftijdstechnisch niet op een verkeerd of te vroeg moment.

In september tekende Saibari een nieuw contract tot medio 2028, maar of de middenvelder annex aanvaller dat gaat uitdienen is nog maar de vraag. Analist René Van der Gijp is in ieder geval lyrisch en voorspelt nu al een grote toekomst voor Saibari. Van der Gijp stelt zelfs vast dat Feyenoord of Ajax miljoenen zouden moeten investeren om de middenvelder over te kunnen nemen van PSV.

“Hij heeft alles. Scorend vermogen, hij is sterk. Hij heeft een beetje de kracht van Kudus ook, hè. Daar zijn ze natuurlijk dol op in het buitenland. Van alle PSV-middenvelders gaat hij het meeste geld opbrengen. Het is gewoon een waanzinnige speler.” Maar géén basisspeler bij PSV. “Als ik Ajax of Feyenoord was en hij zit nog het hele jaar op de bank, dan zou ik hem halen. Dit is gewoon hoe de moderne voetballer moet zijn. Écht een powerhouse”, aldus een lovende Van der Gijp over Ismael Saibari, die PSV volgens de analist in de toekomst een miljoenentransfer moet gaan opleveren.


Vorig artikelValentijn Driessen kraakt Arne Slot en geeft Peter Bosz groot compliment
Volgend artikel‘Isaac Babadi in de belangstelling van Feyenoord’ | Arne Slot ontkent gesprek met Babadi

1 REACTIE

  1. T wordt tijd dat Gijp in een gesticht wordt opgenomen, het alcoholistje met lege schedel. Kan ie daar gaan giechelen als een wijfie. En dat ie dan meteen zn zoontje meeneemt, nog zo’n giebelnicht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in