Home Nieuws Miljoenensalaris voor Noni Madueke in Londen, contract voor 8,5(!) jaar

Miljoenensalaris voor Noni Madueke in Londen, contract voor 8,5(!) jaar

15676
0

Chelsea heeft veel vertrouwen in Noni Madueke en is maar wat blij met de komst van de aanvaller.

De transfer van Madueke naar de club uit Londen is in Engeland groot niewus, temeer omdat Madueke bij tal van clubs op de radar stond. Ook bij Tottenham Hotspur, waar hij deels de jeugdopleiding wist te doorlopen. Madueke onderging vrijdag de medische keuring in Londen en aansluitend zette hij zijn handtekening onder een miljoenencontract tot en met de zomer van 2030 maar dat is nog niet alles.

In de lange overeenkomst tussen Madueke en Chelsea zit een optie voor een extra jaar, tot de zomer van 2031, weet The Times te melden. Chelsea denkt met Madueke een grote speler binnen gehaald te hebben.

De club uit de wijk Kensington in Londen geeft bakken met geld uit want Madueke wordt na Mykhaylo Mudryk, João Félix, Benoît Badiashile, David Datro Fofana en Andrey Santos de vijfde winterse versterking op Stamford Bridge. Chelsea gaf dit seizoen al 500 miljoen uit aan nieuwe spelers maar staat desondanks tiende in de Premier League. Van de genoemde 500 miljoen werd deze winter 200 miljoen gespendeerd aan nieuwe spelers.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here