Home Nieuws Milde reactie Roger Schmidt op berichtgevingen rond Noni Madueke

Milde reactie Roger Schmidt op berichtgevingen rond Noni Madueke

2505
0

Het Eindhovens Dagblad en Omroep Brabant wisten gisteren te melden dat Noni Madueke in december is staande gehouden.

De momentele geblesseerde vleugelaanvaller zou zonder geldig rijbewijs hebben gereden daarvoor tevens aangehouden zijn. PSV reageerde nog niet op het voorval maar Roger Schmidt deed dat woensdagmiddag op zijn beurt wel. De reactie van de Duitse trainer is mild te noemen.

Eind december werd Madueke aangehouden op de Freddy van Riemsdijklaan in Eindhoven. Daar, in de buurt van Eindhoven Airport, kon Madueke geen geldig rijbewijs overleggen. Inmiddels is Madueke gedagvaard voor rijden zonder rijbewijs. Daardoor hangt hem hoogst waarschijnlijk een boete of werkstraf boven het hoofd. Roger Schmidt ging in aanloop naar de wedstrijd tegen Telstar kort in op de situatie omtrent Madueke.

‘Ik spreek altijd met mijn spelers. En als trainer heb je de verantwoordelijkheid voor hun ontwikkeling als voetballer. Maar het zijn ook mensen en geen robots. Dus dat moet je dan proberen te scheiden. Ik verwacht niet van iedereen de hele tijd het perfecte gedrag’, vertelt Schmidt. Al is dit een brug te ver. ‘Ik vind het niet leuk. En probeer mijn spelers dan te helpen’, aldus Roger Schmidt over Noni Madueke.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here