Home Nieuws Milan van Ewijk legt concreet aanbod Sporting naast zich neer en hoopt...

Milan van Ewijk legt concreet aanbod Sporting naast zich neer en hoopt op transfer naar PSV

5593
0

Milan van Ewijk wordt al weken zo niet maanden achtereen met PSV in verband gebracht maar er wordt nog niet doorgepakt.

De buitenlandse club die ook al maandenlang interesse heeft in Milan van Ewijk, heeft daarentegen wel degelijk doorgepakt voor de verdediger. Sporting Portugal, de nummer drie van de Portugese Primera Liga, heeft de verdediger een concreet voorstel voorgeschoteld. Van Ewijk heeft het voorstel van Sporting Portugal echter naast zich neergelegd, zo meldt het Portugese medium O Jogo.

De 22-jarige pijlsnelle vleugelverdediger van de club uit Friesland wil eerst wachten op een mogelijk voorstel van PSV. Ondertussen lijkt de vraagprijs van sc Heerenveen ook bekend.

Van Ewijk groeide dit seizoen uit tot steunpilaar bij de Friezen, waar hij nog tot medio 2025 vastligt. De rechtsback staat deze zomer open voor een nieuwe stap in zijn carrière. Sporting Portugal en inmiddels ook Anderlecht zijn concreet voor de verdediger. Echter wenst Van Ewijk samen met zijn management te wachten op een aanbieding van de Nederlandse top.

Een transfer van Van Ewijk lijkt hoe dan ook een kwestie van tijd want de verdediger zal gaan vertrekken uit Friesland. Heerenveen is inmiddels bereid om mee te werken aan een transfer en zal zich waar mogelijk coulant opstellen. Heerenveen wenst een bedrag van minimaal zes miljoen euro te ontvangen voor haar ultrasnelle verdediger, schrijft het Portugese medium O Jogo.

Van Ewijk gaf eerder in gesprek met ESPN al aan de carriere van Denzel Dumfries te willen nastreven. Van Ewijk onderhoudt regelmatig contact met Dumfries. “Voor de stap die Dumfries heeft gemaakt naar PSV zou ik ook tekenen. Maar ik weet niet of er contact is”, zei van Ewijk eerder over zijn toekomst.

https://twitter.com/marcelkoppers/status/1668162435289628672?s=20


Vorig artikelPSV strijdt met Aston Villa, Leipzig én Feyenoord om handtekening Summerville, Slot in gesprek
Volgend artikelChris van der Weerden ook zonder Cocu in beeld bij PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in