Home Nieuws Milan fans sorteren voor op komst Ibrahim Sangaré: ‘AC Milan richt pijlen...

Milan fans sorteren voor op komst Ibrahim Sangaré: ‘AC Milan richt pijlen op Sangaré’

4153
0

De toekomst van Ibrahim Sangaré is niet alleen onder PSV fans een heet hangijzer maar ook fans van AC Milan zijn inmiddels druk doende met de Ivoriaan.

AC Milan staat op het punt één van haar steekhouders te verkopen aan Newcastle United en dat betekent dat de club uit Milaan de transfermarkt opgaat voor een vervanger van de verdedigende middenvelder, die natuurlijk weer voor veel te veel geld naar de Premier League vertrekt. Van het mondaine Milaan naar het grauwe oersaaie Noord-Oosten van Engeland.

Voor Ibrahim Sangaré lijkt een overgang van Eindhoven naar het mondaine Milaan wel degelijk tot de realiteit te behoren want Milan schijnt volgens Italiaanse media dusdanig serieus geïnteresseerd te zijn in Sangaré dat PSV zich kan gaan opmaken voor een heus transferspel met de Italianen. Scouts van Milan volgen de verrichtingen van de Ivoriaan al sinds de oefenwedstrijd tussen PSV en AC Milan in Eindhoven van afgelopen december. PSV won dat duel afgetekend met 3-0, waarbij vooral een ontketenende Madueke een hoofdrol opeiste.

Sangaré is ook in de Serie A een bekende speler. Fans van Milan zien de komst van de sterke middenvelder dan ook zeker zitten. Volgens fanaccount Pianeta Milan is de keuze gevallen op Sangaré. Althans dat meldt het account, waarmee de fans van de rood-zwarten alvast voorsorteren op de komst van de middenvelder.

Na een aantal scoutingsrapporten zouden trainer en technische staf overtuigd zijn van de kwaliteiten van de Ivoriaan, die voor een vast bedrag van zo’n 37,5 miljoen euro getransfereerd kan worden. Overigens ligt het in de lijn der verwachtingen dat PSV met iets minder dan 37,5 miljoen euro ook wel akkoord zal gaan, aangezien Sangaré toch geen hele sterke tweede seizoenshelft heeft gekend. De Europese interesse voor de middenvelder is toch enigszins bekoeld geraakt afgelopen maanden.


Vorig artikelPSV fans reageren op Celta de Vigo geruchten rond Ramalho: ‘Niet voor minder dan 15 miljoen euro’
Volgend artikelStijn Spierings legt uit waarom hij niet naar PSV gaat

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in