Home Nieuws ‘Mijn gevoelens voor PSV zullen niet veranderen’

‘Mijn gevoelens voor PSV zullen niet veranderen’

76
0

Steven Bergwijn is voortdurend onderwerp van gesprek en dat zal voorlopig nog wel even zo blijven. Bergwijn is weinig uitgesproken als het over zijn toekomst gaat. De buitenspeler houdt alle opties open.

In gesprek met Voetbal International laat Bergwijn iets meer los over zijn verleden, heden en toekomst. Bergwijn kijkt terug naar zijn periode bij Ajax. Hij moest in 2011 nog de jeugdopleiding van Ajax verlaten, nadat zijn vader ruzie zou hebben gekregen met een jeugdtrainer.


“Ik lees er nu steeds meer verhalen over, die allemaal zwaar overdreven zijn. Allerlei verschillende versies, maar nooit de juiste”, zegt hij in gesprek met Voetbal International. “Laat ik het zo dan maar zeggen: op dat moment was het beter dat ik zou vertrekken. Natuurlijk streelt de interesse van Ajax mij, daarover ga ik niet liegen.”

De gebeurtenissen van acht jaar geleden zijn voor Bergwijn geen reden om Ajax bij voorbaat af te wijzen. “PSV is altijd heel goed voor me geweest, de club heeft me perfect opgevangen toen ik weg moest bij Ajax. Als je dan in de belangstelling staat van de aartsrivaal, begrijp ik dat de supporters op zijn minst niet heel blij zijn. Maar tegelijkertijd moet je wel professional blijven in deze wereld.” Bergwijns gevoelens voor PSV ‘zullen niet veranderen’, benadrukt hij. “Als ik al vertrek, doe ik dat niet vanwege de club, maar omdat ik denk me ergens anders gewoon beter te kunnen ontwikkelen als voetballer.”

Als Bergwijn denkt dat hij zich in Amsterdam beter kan ontwikkelen zou dat een klap in het gezicht van PSV, de jeugdopleiding van de club maar ook van Mark van Bommel betekenen. Indirect zegt Bergwijn dan hij zijn ontwikkeling in Eindhoven niet voldoende zou vinden mocht hij de overstap naar Amsterdam maken.


Facebook Comments