Home Nieuws ‘Mijn focus ligt volledig op landskampioen worden’

‘Mijn focus ligt volledig op landskampioen worden’

19
0

In gesprek met Fox Sports liet doelman Jeroen Zoet weten absoluut niet bezig te zijn met iets anders dan de focus op de titel.

‘Na tien dagen vrij is het wel weer lekker om op het veld te staan. Ik kijk er naar uit om op het trainingskamp te gaan en toe te werken naar de tweede seizoenshelft waarin de prijzen verdeeld gaan worden. We gaan er alles aan doen om op de eerste plek te blijven staan.

We staan vijf punten voor dus dan mag je van dit elftal verwachten dat we kampioen worden. Het team blijft volgens mij redelijk bij elkaar en we gaan er met zijn allen voor om kampioen te worden. Ikzelf? Mijn focus ligt volledig op kampioen worden met PSV dit seizoen en niet op andere dingen.’


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here