Home Nieuws Michel Valke blikt terug op PSV periode

Michel Valke blikt terug op PSV periode

65
0

Op de website van Feyenoord blikt Michel Valke terug op zijn periode in Eindhoven. De aanvaller mocht verhuurd worden en kan zich de glorie periode van PSV nog zo voor de geest halen.

“In Eindhoven kwam ik niet aan spelen toe, dus mocht ik verhuurd worden”, blikt hij terug op de clubsite van Feyenoord. “Dat zou nu ondenkbaar zijn, dat een speler van een van beide clubs aan een andere topclub uitgeleend zou worden. PSV was toen in opkomst, terwijl Feyenoord het jaar ervoor als zesde was geĆ«indigd. Wellicht speelde dat een rol, maar ik zag het vooral als een stap omhoog”, erkent Valke.

“Op de bank zitten bij PSV of verhuurd worden aan Feyenoord, die keuze was niet zo moeilijk. Met name de sfeer in De Kuip is me altijd bijgebleven. Die was heel anders dan in Eindhoven. Inmiddels is dat iets veranderd, maar vroeger had je bij PSV echt bioscooppubliek. Iedere werknemer van Philips had een seizoenkaart. Die gingen zitten met een houding van: laat het maar zien. Als we niet binnen tien minuten met 1-0 voor stonden, begonnen ze al te morren. In De Kuip zweepten ze je nog op als we 0-3 achter stonden, zo trouw”, besluit Valke.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here