Home Nieuws Michal Sadílek in gesprek met John de Jong over terugkeer naar PSV

Michal Sadílek in gesprek met John de Jong over terugkeer naar PSV

5857
0

Michal Sadílek weet nog niet hoe zijn toekomst bij PSV eruit ziet maar er is een goede kans dat de middenvelder terug zal keren.

De Tsjechische middenvelder is op huurbasis bij Slovan Liberec weer in goed vaarwater terecht gekomen wat zijn carriere betreft. Technisch manager John de Jong ziet wel wat in de middenvelder en mogelijk sluit de Tjech weer aan bij de A selectie. Of Sadílek een daadwerkelijke meerwaarde weet te vertegenwoordigen gezien zijn kwaliteiten, blijft een onbeantwoorde vraag.


Sadílek wil graag weer terug naar PSV om zijn contract wat tot 2022 lopende is, uit te dienen. “Volgend seizoen wil ik sowieso weer buiten Tsjechië spelen”, zegt hij tegen het Eindhovens Dagblad.

Waar? “Dat is nog even afwachten en we gaan daar nog over in gesprek. Dit jaar ben ik zeker een betere voetballer geworden, omdat ik op mijn sterkste positie veel wedstrijden heb mogen spelen.”

“Ik speel nu op de plaats waar ik me sterk voel”, vervolgt Sadílek. “Op het middenveld dus. Ik ben gewoon geen linksback.” Mark van Bommel zag het zeker zitten in de Tjech. “Ik blijf hem dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen. We hadden een mooie tijd bij PSV onder 19 gehad en helaas zijn we in 2019 net geen kampioen geworden met PSV. Misschien was dan alles wel heel anders gelopen.”

“Ik heb op dit moment geen contact meer met hem, maar wel met John de Jong. Hij is me blijven volgen bij Slovan Liberec en we gaan de komende periode bekijken hoe mijn toekomst eruit ziet”, besluit Sadílek.