Home Nieuws Michael Van Praag feliciteert PSV

Michael Van Praag feliciteert PSV

21
0

Ik sta er tegenwoordig best ver van af”, zegt de voorzitter van de KNVB over de competitie wedstrijden. Van Praag heeft als KNVB voorzitter de felicitaties aan PSV overgebracht.

“Maar nu was ik wel even depressief. Zelfs maandag nog. Ik heb met spanning gekeken en was teleurgesteld”, zei Van Praag. “Ik ben toch een Amsterdammer, daar kom ik voor uit. Met alle respect voor De Graafschap, maar Ajax speelde niet tegen PSV of Feyenoord. De titel was zo dichtbij. Bij Ajax beloofden we elkaar vroeger wel altijd om sterker uit zo’n tegenslag te komen. Natuurlijk heb ik PSV ook gefeliciteerd. Dat meen ik ook echt. De club die de meeste punten heeft, die verdient het. Ik ben het ook niet eens met de opmerking van Sjaak Swart over PSV en de Graafschap.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here