Home Nieuws Mexico reageert enthousiast op PSV nieuws en ambassadeurschap Salcido

Mexico reageert enthousiast op PSV nieuws en ambassadeurschap Salcido

35
0

Menig PSV fan in de lage landen heeft nauwelijks weet van de immense populariteit van de club in Midden- en Zuid Amerika.

De club is nu van plan deze populariteit ten gelde te maken in ondermeer Mexico en de USA, waar de Mexicaanse clubs ook een verzorgingsgebied hebben. PSV zet in op een stevige samenwerking met de Mexicaanse topclub Chivas.

PSV haalt ook de banden met Carlos Salcido en Maza Rogriguez aan en benoemde de twee meteen tot ambassadeurs van de club in Mexico. Met name Carlos Salcido, nog steeds actief voor Chivas, is een grootheid in Mexico. Beide reageerden erg enthousiast op de samenwerking.

Dinsdagmorgen werd het nieuws in Nederland bekend gemaakt. Uren later bereikte het nieuws de Mexicaanse media en voetbalkantines. De Mexicaanse voetbalwereld reageerde erg enthousiast en diverse media plaatsten het bericht meteen op de voorpagina. Met name het ambassadeurschap van Carlos Salcido kan op veel bijval en enthousiasme rekenen onder de Mexicanen.

Dit zegt Daniel Reyes van Claro Sports in gesprek met PSV Inside. Reyes volgt de verrichtingen van Lozano en Gutierrez in Nederland op de voet en brengt dagelijks verslag van de Mexicanen in thuisland Mexico. ‘De media en fans reageerden erg enthousiast op het nieuws rond PSV. PSV is erg groot in Mexico en met name de samenwerking met Salcido en Maza is heel goed ontvangen. Het is erg slim van PSV om deze twee spelers te gebruiken om de club vooruit te brengen in Mexico’, zegt Reyes tegen PSV Inside.

 


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here