Home Nieuws Mexicaanse topclub aast op Gutiérrez en overweegt ruil met Mexicaans toptalent

Mexicaanse topclub aast op Gutiérrez en overweegt ruil met Mexicaans toptalent

2283
3

Érick Gutiérrez heeft een matig seizoen achter de rug bij PSV maar mag hopen op het vlot trekken van zijn carrière.

In Mexico wordt namelijk melding gemaakt van op handen zijnde interesse van meerdere topclubs.

De Mexicaanse topclubs Chivas Guadalajara en Club América hebben hun oog laten vallen op de nog altijd jonge Érick Gutiérrez. De 24-jarige middenvelder wist in Eindhoven zelden indruk te maken nadat CF Pachuca hem verkocht had aan PSV.

PSV had meer verwacht van de samenwering met Guti en zal niet onwelwillend tegenover een vertrek van de Mexicaanse international te staan. De tamme middenvelder is een voorbeeldig werknemer van de club en accepteert zijn rol gelaten zonder zijn professioneel houding te verliezen maar daar schuilt wellicht het grootste gevaar in bij Guti; zijn vrijblijvende en tamme houding.

Ook in het veld is Guti bepaald geen krijger die zijn tegenstander de wil op weet te leggen. Gutiérrez ondergaat het allemaal gelaten en lijkt geenszins in aanmerking te komen voor een basisplaats.

Er waren afgelopen maanden al meerdere clubs die interesse in de middenvelder hadden maar een club als Besiktas pakte simpelweg niet door voor Guti.

Misschien ligt de oplossing in thuisland Mexico. Volgens de Mexicaanse krant El Informador zien Club América en Chivas toekomst in Guti. Ze zouden zelfs al geïnformeerd hebben. Mexicaanse media melden dat Chivas het toptalent José Juan Macías mogelijk in de deal wenst te betrekken. Dat zou voor PSV een uitkomst zijn die goed zou kunnen uitpakken.

De twintigjarige Mexicaanse aanvaller geldt als een toptalent en wordt al maanden in verband gebracht met clubs in Europa. PSV werd eind vorig jaar al in verband gebracht met de aanvaller.

Aunque el mercado está prácticamente paralizado, dos equipos han preguntado por Érick Gutiérrez del PSV. Chivas es uno de ellos y el América es el otro. Creo que con @Amauryvz la historia puede cambiar.


Facebook Comments

3 REACTIES

  1. Do you mind if I quote a few of your posts as long as I
    provide credit and sources back to your weblog? My website is in the exact same niche as yours
    and my visitors would genuinely benefit from some of the information you provide here.
    Please let me know if this okay with you. Thanks!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here