Home Nieuws Mexicaanse middenvelder Gutiérrez opnieuw aan PSV gelinkt

Mexicaanse middenvelder Gutiérrez opnieuw aan PSV gelinkt

36
16

Juan Carlos Osorio, de bondscoach van Mexico, is deze week op bezoek in Eindhoven. De Mexicaan bezocht dinsdag de Herdgang en keek tevreden toe hoe Hirving Lozano zich als een vis in het water voelt bij PSV.

Een andere upcoming star van het Mexicaanse voetbal, Eríck Gutiérrez, staat eveneens in the picture van PSV. De bondsheer van de Mexicanen weet dat de middenvelder en vriend van Lozano aan PSV wordt gelinkt. Osario vindt dan ook dat Gutierrez snel de stap naar Europa moet maken.

Gutiérrez speelt bij Pachuca, de club waar PSV ook Lozano vandaan haalde. De middenvelder van Mexico werd al meermaals in verband gebracht met een transfer naar PSV. Op de vraag van het Eindhovens Dagblad of PSV een goede club voor hem is, antwoordde Osorio: “Hij moet nu een stap naar Europa gaan maken, denk ik.”

“Hij zal naar een club moeten gaan waar hij als middenvelder met zijn manier van spelen het beste tot zijn recht komt. Hij leert in het buitenland nieuwe dingen en een van de dingen waarin hij zich dan kan ontwikkelen, is dat hij nog vaker voor de goal kan komen”, aldus Osorio over de 22-jarige international.


Facebook Comments

16 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here