Home Nieuws Mexicaanse media: ‘Naast Valencia denkt ook Everton aan Lozano’

Mexicaanse media: ‘Naast Valencia denkt ook Everton aan Lozano’

21
0

Vorige week maakte we melding over vermeende interesse van Valencia voor Lozano en Arias. Het Spaanse medium Cadena SER meldde dat dat de nummer vier van de Primera División niet één, maar twee spelers van PSV zou willen hebben.

De club heeft beide internationals meermaals gescout wist het medium te melden en dezelfde scouts zijn naar verluidt erg positief over de kwaliteiten van zowel Santiago Arias en Hirving Lozano. In dat kader zitten ook de Mexicaanse media bovenop de ontwikkelingen rond sterspeler Lozano, van wie veel verwacht wordt komende maanden. De media uit het thuisland van Lozano zijn ook goed op de hoogte van de situatie bij PSV, waar over ruim een week de regisseur rond de transfer van Lozano naar Eindhoven, naar Everton zal gaan vertrekken.

Diverse media schreven dat Marcel Brands wel af zou blijven van PSV-spelers, uit loyaliteit naar zijn vorige werkgever. Maar volgens het Mexicaanse Publimetro is de situatie nu helemaal veranderd. Brands zou weten van de interesse van Valencia in Lozano, en mochten de Spanjaarden daadwerkelijk een forse transfersom op tafel leggen, vertrekt hij toch wel uit Eindhoven. Waarom zou Brands dan niet ook met Everton voor Lozano mogen gaan, zo stelt het Mexicaanse medium.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here