Home Nieuws Mexicaanse media: ‘Erick Gutiérrez heeft keuze gemaakt en wil naar PSV’

Mexicaanse media: ‘Erick Gutiérrez heeft keuze gemaakt en wil naar PSV’

42
0

Erick Gutiérrez staat op het punt een transfer te maken deze zomer. Zijn nieuwe werkgever zou één van de volgende clubs moeten worden: PSV, Ajax of Tigres UANL.

De middenvelder van CF Pachuca wordt al een tijdje in verband gebracht met een transfer naar een Europese club maar zou achter de schermen zijn voorkeur hebben uitgesproken. De Mexicaanse media berichten vandaag dat de international naar PSV wil vertrekken. Erick Gutiérrez heeft dit seizoen meermaals voor de televisie gezeten om zijn vriend Hirving Lozano in actie te zien bij PSV en poseerde aleens met een PSV shirt op sociale media. Bovendien weet hij uit eerste hand dat Eindhoven een fijne plek is voor Mexicanen, dat is hem reeds verteld door Andrés Guardado en Héctor Moreno.

Er gaan al langer geruchten over een transfer van Gutiérrez naar PSV, maar zijn werkgever Pachuca wil een behoorlijk bedrag incasseren met de verkoop van zijn middenvelder. Naar verluidt heeft het bovengenoemde Tigres 13,5 miljoen euro over voor de Mexicaan, maar prefereert hij zelf dus een verhuizing naar Nederland.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here