Home Nieuws Mexicaans Pachuca kijkt reikhalzend uit naar transfer én transfersom Lozano

Mexicaans Pachuca kijkt reikhalzend uit naar transfer én transfersom Lozano

65
0

Hirving Lozano staat voor een volgende grote stap in zijn nog relatief jonge carrière. Lozano zal op korte termijn de overstap van PSV naar Napoli gaan maken.

In Mexico kijkt men ondertussen met meer dan gemiddelde interesse mee naar alle perikelen rond Lozano. De Mexicanen zijn nog steeds trots op de Mexicaanse voetbalster. Pachuca FC is Lozano’s vorige werkgever en bij die club zal deze zomer dan ook een spreekwoordelijke zilvervloot gaan binnenvaren.

De club heeft immers met PSV afspraken gemaakt over de transfersom. Ook de voorzitter van de club wacht gespannen af maar is ook vol vertrouwen over de toekomst van hun kind van de club.

Lozano gaat bij Napoli een doorslaand succes worden. Dat verwacht Pachuca-voorzitter Jesus Martinez Patino.

Volgens Italiaanse media is met de deal zo’n 42 miljoen euro gemoeid. “Hij is absoluut klaar voor Napoli”, stelt Patino in gesprek met Tuttomercatoweb. “Ze hebben een goede kans op de Scudetto met hem. Hij gaat het goed doen in de Serie A en hij zal zichzelf aankondigen als een van de beste spelers van dit tijdperk. We hebben het over een van de tien beste aanvallers ter wereld.”

De clubman en voorzitter van Pachuca legt graag nog eens uit wat Lozano voor de club betekent heeft en nog steeds betekent. “Hij zal altijd een icoon zijn voor Pachuca en het Mexicaanse voetbal, deels dankzij zijn geweldige WK van vorig jaar. Je zult zien hoeveel shirtjes van Napoli zullen worden verkocht na zijn transfer. Lozano is niet alleen een ster op het veld. Daarbuiten is hij goed voor het imago en de zakelijke kant van de club.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here