Home Nieuws Metaja Kezman: ‘Het waren hele mooie jaren bij PSV’

Metaja Kezman: ‘Het waren hele mooie jaren bij PSV’

64
0

Mateja Kezman blijkt in zijn nieuwe rol als zaakwaarnemer nog regelmatig contact met PSV en de leiding van de club te hebben. De Serviër, meer dan 4 jaar actief in Eindhoven, koestert nog immer warme gevoelens voor PSV.

“Ik heb door mijn werk regelmatig contact met Marcel Brands. Ik houd voor PSV in de gaten waar de nieuwe Mateja Kezmannen lopen op de Balkan, haha”, zegt de Servier in gesprek met ELF Voetbal. “Ik werk samen met een partner die in België woont. Als ik naar hem ga rijd ik soms door naar Eindhoven. Op De Herdgang lopen veel oude bekenden: van Mark van Bommel tot Ruud van Nistelrooy en mijn vriend John de Jong. Dan hebben we het over wat ons nu bezighoudt en oude tijden.”

“Het waren hele mooie jaren bij PSV. Die club blijft voor altijd in mijn hart. Ik probeer de resultaten van nu te volgen. In de competitie doen ze het weer goed. Het is jammer dat ze al vroeg zijn uitgeschakeld in Europa. Bij PSV en in de Eredivisie spelen niet meer de sterren van vroeger. Ik zie nu geen Van Bommel, Robben of Van Nistelrooy lopen”, aldus Kezman, die zelf een carrière kende met prachtige clubs. Chelsea, Atlético, Fenerbahçe, Paris Saint-Germain en Zenit Sint-Petersburg waren allemaal werkgevers van de goalgetter. “Erwin Koeman wilde mij trouwens nog naar Feyenoord halen, maar ik vond dat ik dat niet kon maken naar PSV en de fans”, besluit Kezman.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here