Home Nieuws Met Stewart gaat PSV zich meer richten op de Amerikaanse én Franse...

Met Stewart gaat PSV zich meer richten op de Amerikaanse én Franse markt: ‘Zijn familie is PSV minded’

3927
0

PSV was op directieniveau vrij snel uit wie de opvolger van John de Jong diende te worden.

Er lagen twee keuzes op tafel, zo liet Marcel Brands deze week weten tijdens een grote bijeenkomst met meerdere media. Een talentvolle jonge en aanstormende technisch directeur of een ervaren bestuurder. Brands gaf aan dat er twee namen op tafel lagen. De naam van Grétar Steinsson verscheen in de media maar Brands bevestigde niet of de IJslander één van de kandidaten was. Wel bleek de voltallige directie unaniem graag Earnest Stewart te zien komen als nieuw boegbeeld voor PSV.

Brands weet dat Stewart een heel voetbalbedrijf op zich kan nemen door diens ervaring in verschillende landen. De komst van de Amerikaan kan PSV wel degelijk een enorme boost gaan geven. Algemeen directeur Marcel Brands geeft in gesprek met het Algemeen Dagblad aan blij te zijn met de aanstaande komst van Earnest Stewart als technisch directeur bij PSV. ‘Hij komt uit Brabant, zijn familie is PSV-minded”, aldus Brands over de nieuwe technische man, die 1 maart zal starten.

“Hij neemt straks een compleet en groot netwerk mee, ook uit de Verenigde Staten”, aldus Brands. “Die spelersmarkt wordt voor ons steeds interessanter, zoals we ook de Franse markt heel nauwlettend volgen. Over Scandinavië zijn we iets minder zeker, want we zien dat de nodige spelers uit die competities het moeilijk hebben om hier snel door te breken.”


Vorig artikelPSV reageert meteen na serieus bod PSG: Bakayoko krijgt opgewaardeerd contract
Volgend artikelZo dacht PSV Tsygankov te kopen: Hoger bod dan Girona maar broer Guardiola zit PSV dwars

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in