Home Nieuws Patrick van Aanholt hard op weg om aan de aftrap van Feyenoord...

Patrick van Aanholt hard op weg om aan de aftrap van Feyenoord – PSV verschijnen

1489
0

De laatste dagen van het winterse transferwindow verlopen bepaald niet rustig voor PSV. Op de burelen van het Philips Stadion is het een drukte van jewelste.

PSV doet er alles aan de gelederen verder te versterken en kijkt daarbij naar meerdere opties. Zoals bekend zijn er gesprekken met Manchester United, Sevilla en Stade Rennes en inmiddels lopen er ook gesprekken met Borussia Dortmund. Er is echter ook belangstelling voor spelers van PSV. Zo staat Philipp Max in de belangstelling van Eintracht Frankfurt en dus dient er met de schorsing van Mauro Junior en het uitlenen van Oppegaard versterking te komen.

Mocht Max naar Frankfurt vertrekken is PSV voornemens om Patrick van Aanholt naar Eindhoven te halen. Van Aanholt is momenteel contractspeler bij Galatasaray maar speelt amper. Net als voor Hazard geldt dat ook van Aanholt al jaren op de radar staat bij PSV maar het er steeds niet van komt. De 32-jarige Bosschenaar zou ook open staan voor PSV maar moet daar dan wel zijn contract in Istanbul afkopen, dat nog loopt tot medio 2024. Dat schrijft Rik Elfrink namens het Eindhovens Dagblad. De verdediger staat volgens zijn management open voor een overstap naar PSV.


Vorig artikelBelgsiche media waarschuwen PSV voor onderhandelingen met Hazard nu ook Everton concreet is
Volgend artikelFenerbahce snel klaar met Bruma, net na PSV transfer vertrekt Portugese aanvaller naar Braga

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in