Home Nieuws Met de schijnwerpers op hem gericht, kan Romero zijn status tegen Ajax...

Met de schijnwerpers op hem gericht, kan Romero zijn status tegen Ajax waarmaken

1086
0

Maximiliano Romero is terug van heel lang weggeweest en dat is vooral voor de Argentijnse spits een enorme overwinning te noemen.

De Argentijn is nog steeds een enorme belofte en heeft tegelijkertijd nog een enorme belofte in te lossen. Romero kende de nodige tegenslagen maar is inmiddels helemaal fit. Topfit welteverstaan. Dat resulteert in steeds meer speeltijd en naar naarmate de wedstrijdminuten verstrijken groeit de vorm van de aanvaller. Romero is klaar om te vlammen. Het geheel stemt Roger Schmidt tevreden want de coach zit dun in de aanvallers. Romero mag zich dan ook op gaan maken voor een belangrijke weekend en weet de schijnwerpers op zich gericht met de bezoeken van Ajax aan het Philips Stadion.

De afwezigheid van Vinícius en de nog niet geheel fitte Zahavi biedt dus kansen voor Maximiliano Romero. Schmidt straalt uit in Romero te geloven en op hem te rekenen. “Zijn verhaal is mooi”, vindt Schmidt. “Vier jaar is hij nu hier en we zijn heel blij dat hij nu fit is. Je ziet ook dat hij goedgemutst is. Hij is blij om deel uit te maken van het team en zijn zelfvertrouwen is groeiende. Je ziet dat hij een goede targetman is. Sterk aan de bal, maar ook goed in zijn loopacties. En hij levert veel werk in de recuperatie van het balbezit. Maxi is niet vies van het maken van vuile meters. Hij moet nu nog wedstrijdritme genereren, maar ik zie veel potentie in hem.”

Schmidt lijkt zondagmiddag om half 3 tegen Ajax te denken aan een basisopstelling met Romero. De Argentijn lijkt er in ieder geval klaar voor te zijn. Met de schijnwerpers op hem gericht, kan Romero zijn status tegen Ajax waarmaken.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here