Home Nieuws Mexicaanse media: PSV strijd met Sevilla om Mexicaanse middenvelder Fidel Ambriz

Mexicaanse media: PSV strijd met Sevilla om Mexicaanse middenvelder Fidel Ambriz

7717
0

PSV liep afgelopen weekend de komst van Stijn Spierings mis en dreigt ook Eríck Gutiérrez te moeten verkopen omwille van gemaakte afspraken en de vertrekwens van de Mexicaan.

Spierings koos voor een miljoenencontract bij Champions League deelnemer RC Lens uit Noord-Frankrijk en dus zag PSV de transfervrije middenvelder als optie voor het middenveld verdwijnen. Ibrahim Sangaré is nog altijd aan boord maar ook zijn vertrek ligt in de lijn der verwachtingen. PSV zou in een week of enkele weken tijd, zomaar Eríck Gutiérrez en Ibrahim Sangaré kunnen uitzwaaien, terwijl Stijn Spierings al uit beeld geraakt is.

Mexicaanse media lijken ook op de hoogte te zijn van het aanstaande vertrek van Eríck Gutiérrez uit Eindhoven. PSV zomaar uit kunnen komen bij een landgenoot als diens opvolger. De club wordt namelijk gelinkt aan Fidel Ambriz. De twintigjarige Ambriz is in het afgelopen seizoen doorgebroken bij zijn werkgever Club Leon in Mexico. De jonge middenvelder staat ook in de belangstelling van Europa League-winnaar Sevilla CF.

De nog jonge middenvelder zou op dit moment een niet zo’n dure optie zijn want er wordt gesproken over een transfersom van 2 miljoen euro. Ambriz speelde inmiddels zeventien competitiewedstrijden voor Club Leon en scoorde twee doelpunten. Er worden ook andere Mexicaanse clubs aan hem gelinkt, maar zowel Club Leon als Ambriz zouden openstaan voor een transfer naar een Europese club.

PSV geniet nog altijd veel bekendheid in Mexico. Dat heeft natuurlijk van doen met de geschiedenis van Mexciaanse spelers bij PSV. Carlos Salcido, Andres Guardado, Hirving Lozano, Hector Moreno en Eríck Gutiérrez wisten allen te presteren bij PSV. De jonge Ambriz is in ieder geval een veelbelovende jonge middenvelder en tevens speler van Jong Mexico.


Vorig artikelAdil Ramzi in de belangstelling van Marokkaanse clubs én Marokkaanse bond
Volgend artikelWie zijn Braziliaan Rodriguinho en Mexicaan Fidel Ambriz? PSV scouts in Brazilië voor Rodriguinho

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in