Home Nieuws Mentale dreun voor Stijn Schaars na Excelsior

Mentale dreun voor Stijn Schaars na Excelsior

40
0

Stijn Schaars was na afloop van de 6-0 overwinning tegen Genemuiden nog steeds bezig met de wedstrijd tegen Excelsior. In de blessuretijd werkte hij de bal niet goed weg, waarna Nigel Hasselbaink gelijk maakte. “Dat was misschien wel het lastigste moment uit mijn voetballoopbaan”, zegt Schaars in De Telegraaf.

“Je hebt geen aandeel in de wedstrijd en toch verliezen we twee punten door mijn toedoen, omdat ik die bal tegen iemand aantrap. Dat voelt zo raar. Het was een ‘eens-in-je-leven-moment’. Ik kan nog honderd keer die bal wegtrappen zonder dat het net op die manier gaat”, aldus Schaars.
Tegen Genemuiden kreeg Schaars opnieuw de kans. “Als je er zo lang uit bent geweest dan wil je heel graag voetballen. We weten allemaal hoe de vork in de steel zit. We hebben Andres en Jorrit die het allebei heel goed doen. Dan moet je veel geduld hebben en dat heb ik ook. Maar als je de kans krijgt om te voetballen dan begint het te kriebelen en heb je heel veel zin om negentig minuten te spelen. En dan maakt het niet uit dat het tegen SC Genemuiden is.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here